Referenties

Lees hier wat onze klanten zeggen!
Heeft u vragen of wilt u zelf een referentie achterlaten, neem dan gerust contact met ons op.

Zonnepanelen

Zonnepanelen laten plaatsen door elektro service Brabant!
Zonnepanelen konden snel gemonteerd worden geen lange wachttijd, en zeer vriendelijk personeel echt top! Problemen snel en vakkundig opgelost.


Zeker een aanrader

Dhr. van den Hurk

De heer uit: Valkenswaard

Vooraf goede informatie ontvangen. Levering en installatie was op korte termijn mogelijk. Installatieploeg was correct en meedenkend. After sales service in prima (vervanging omvormer en levering extra panelen)

Korte bewoordingen: Snelle service, vriendelijke lui, vakmanschap, goed overleg en advies vooraf, tevreden over aflevering, betaling, materiaal en techniek. Een goede investering voor de toekomst, want van dag 1 wordt er stroom geproduceerd. Een aanrader voor wie ook het milieu wil sparen.

Mevrouw uit: Maarheeze

Van de volledigheid van de offerte tot en met de professionele installatie van de panelen zelf was dit een zeer positieve ervaring voor ons. Goede uitleg van de monteurs die door weer en wind (letterlijk) vakwerk hebben afgeleverd.

Mevrouw uit: Eindhoven

pro-actieve houding, klantgericht, vakmanschap.

Mijn complimenten!!

De heer uit: Gastel

De heren(Stefan en jan) waren ruim voor de geplande tijd aanwezig. Stelde zich keurig voor en gaven aan wat ze gingen doen. Goed overleg over de plaatsing van de apparatuur. Goede uitleg over de werking. Hebben zelfs nog even een dakpan verwisseld op eigen initiatief. Alle rommel opgeruimd en de stofzuiger gebruikt. Kortom super goed.

De heer uit: Geldrop

Die 10 is echt verdient! Plaatsing van 12 zonnepanelen met omvormer en bekabeling is perfect uitgevoerd! Heel vriendelijke en kundige installateurs, dank daarvoor. Ook moet gezegd worden dat het telefonisch contact met Liplijn Elektrotechniek optimaal en heel vriendelijk was.

Van beek Weert

12 AEG full Black actie te Eindhoven

Via een kennis kwamen we met Liplijn in contact, hij kwam langs voor een advies gesprek en presenteerde een actie voor 12 panelen. Er paste er precies 12 op onze woning het sloot ook precies goed aan op ons energie verbruik.

We hebben zelf niks hoeven regelen alles werd in 1 dag opgeleverd , omdat we samen met onze buren hebben besteld kregen we nog een extra korting!

Wij bevelen iedereen aan om met Liplijn Elektrotechniek samen te werken.14 AEG 300WP full black panelen i.c.m. Solar Edge te Waalre

Hebben AEG zonnepanelen via Liplijn besteld. Had zelf al uitgezocht dat AEG goed uit de vergelijking testen kwam. Aanbieding van Liplijn was prima en fijn dat Patrick de BTW teruggave regelt. Ook fijn dat hij langs komt om de situatie te bekijken, zodat er geen verrassingen zijn. Alles is netjes volgens afspraak geleverd en geinstalleerd. Wat problemen met aansluiten omvormer via WIFI, maar netjes en tijdig opgelost door Patrick. Nu maar hopen dat zon veel gaat schijnen!!.

montage 24 zonnepanelen AEG

Na enkele offertes te hebben ontvangen kwamen wij na een advertentie te hebben gezien in de Grenskoerier in contact met Liplijn Elektrotechniek.

Prijs technisch kwamen ze voordelig uit de bus. Op de installatie dag verliep alles soepel.


Janssen